Telefon: 932 10 597 - E-post: leder@granlyskolekorps.no

Bli medlem.

Hvorfor spille i korps?

Vi som driver med korps, vet at dette er en positiv aktivitet. Undersøkelser og forskning gjort på musikk og kultur viser at det også har en helsebringende effekt.

Tideligere president i NMF, Suzette Paasche, beskriver korps på følgende måte: «Her samles folk på tvers av kjønn og alder. I korpsene får man vokse работа в питере med oppgavene, du arver ansvar, blir tillitsvalgt og lærer organisering. Alle får være med, og vi presterer i lag. Det er en god skole.» Dette er god argumentasjon for å spille i korps, men undersøkelser og forskning viser at musikk og kultur også er helsebringende. https://fr.medadvice.net/keto-pure

Granly Skolekorps ble etablert 28. mai 1923 under navnet работа Granly Guttemusikkorps etter initiativ av Ellinor Olea Colbjørnsen Hoch (1880-1951) med god hjelp og støtte av Kristian Øverland (1877-1968). Korpset har i alle år benyttet dirigenter fra jobitel com Marinemusikken, noe som vi mener bidrar питер работа til å øke kvaliteten på barnas musikalske utfoldelse. Korpset har med andre ord lang erfaring og har vært en kulturbærer i nærmiljøet i snart 100 år.

NOTELÆRE

Hos Granly Skolekorps så lærer man noter fra erfarne instruktører med mange års fartstid innenfor sitt felt. Notelære kjøres fortløpende med instrumentopplæring for å komme raskt i gang.

SPILL ET INSTRUMENT

Vi har en rekke forskjellige instrumenter du kan velge mellom. Hvilke instrumenter avhenger av besetningen vi har men alt fra klarinett og fløyte, til slagverk og tuba.

VIS HVA DU KAN

Korps er mer enn bare å marsjere i gatene i løpet av Mai-måned. Vi arrangerer konserter og deltaer på konkurranser. Selvfølgelig er vi også ute og marsjerer – ingen Mai uten korps!

ALLE FÅR DELTA

I korps så er alle like viktige. Det er ingen reservebenk, ingen topping av laget og ingen deling av hverken kjønn eller alder. De eldste spiller med de yngste og alle trengs for at korpset skal låte.

Høres det interessant ut?

Vil du at ditt barn skal starte i Granly Skolekorps?

Hvis du synes dette høres bra ut og ønsker at ditt barn skal begynne i Granly Skolekorps så trykker du på knappen til høyre, og sender en e-post til lederen. Alternativt kan du gå inn på våre kontaktsider eller styreoversikten og finne telefonnummer direkte til en du ønsker å prate med. Det er også anledning til å komme på øvelsen og se hva dette er før man tar et valg. Alle er velkomne!

Back to Top

Granly Skolekorps

  • Postboks 17, 3199 Borre
  • styret@granlyskolekorps.no
  • Konto: 7159.05.23121
  • Leder: Kristine Ynnesdal
  • Telefon: 41 23 59 01