Loppemarked 2017

Granly Skolekorps arrangerer loppetorg i samarbeid med Menighetshuset. Loppetorget avholdes lørdag 22. april fra 10:00 til 16:00 og søndag 23. april fra 12:00 til 15:00. Lopper kan avleveres på menighetshuset – Tveitenveien 18, Horten – fra og med onsdag 19. april og til og med fredag 21. april mellom klokken 17:00 og 20:00.

Vi er glade for at korpset fortsatt vokser, og vi samler inn penger for å ha en god instrumentpark, kunne tilby den beste spilleundervisningen, samt å reise på turer, stevner og arrangere sosiale aktiviteter.

Korps gir barna gode opplevelser, læring og mestringsfølelse og er noe av det beste en kan drive med. Korps lærer barna lagfølelse, hensyn og samspill på tvers av alder.

Vi oppfordrer alle med et hjerte for Granly skolekorps til å støtte oss disse dagene med å levere lopper, bidra med gevinster/sponsing, hjelpe til og møte opp på loppemarkedet!

Så benytt det dårlige været vi vet kommer før eller siden til å rydde i skap, kjeller og på loft. Vi tar imot alt som ikke er for tungt, ødelagt eller utslitt og som er i en slik forfatning at andre vil kjøpe det. Vi kommer til å foreta en grovsortering ved levering.

Har du spørsmål?

Du kan sende oss en e-post om dette på: arrok@granlyskolekorps.no eller ringe Bjørnar Ås på telefon: 90 12 11 21

Last ned plakat

Vi tar som hovedregel imot alt som ikke er for tungt, ødelagt eller utslitt, og det som leveres må være av en slik forfatning at andre vil kjøpe det. Vi kommer derfor til å foreta en grovsortering ved mottak, da det koster mye å bli kvitt det vi ikke får solgt. Defekt utstyr som ikke lar seg reparere kan vi ikke ta imot.

Ønsket sortering

 • Klær (barn, voksne og sko)
 • Stoffer, duker
 • Bøker
 • Leker
 • CD/LP, DVD/video
 • Verktøy
 • Kjøkkenutstyr
 • Service / glass / bestikk
 • Pynteting & krimskrams
 • Vesker & assecories
 • Sport & fritid
 • Elektrisk (*)
 • Møbler (**)
 • Usikker, spør oss!

*) Ikke tunge hvitevarer og gamle TV’er. Fjernkontroller tapes fast.

**) Ikke demonterte møbler av sponplater eller brukte madrasser. Demonterte møbler buntes sammen og skruer festes godt. Ikke store og tunge møbler.