Velkommen til åpen dag!

Mandag 4. september kl 18.00 og Mandag 11. september kl. 17.30 så arrangerer vi åpen dag på Granly skole. Her vil det bli gitt informasjon om hvordan det er i skolekorpset. Våre musikanter gleder seg til å møte deg igjen. Mens du koser deg og hører på korpsets øvelse så blir det et lite informasjonsmøte med dine foreldre. Kvelden avsluttes med en liten konsert. Hvis akkurat denne dagen ikke passer så fortvil ikke – gi oss beskjed så finner vi en annen øvelsesdag det passer. Utdeling av instrumenter vil finne sted når fordeling av dette er klart.

Det blir også en egen rekrutteringskonsert i skoletiden, tirsdag 5. september.

Hvis dette er noe du synes høres gøy ut – så håper vi at vi ser deg hos oss! Treff nye venner og bli med på tur! Selv om du har prøvd korps før – så forsøk gjerne igjen, kanskje du rett og slett forsøkte feil instrument? Korps er gøy, korps er kult!

Last ned dokumenter